Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А тоя с BMW-то знаеше ли,че трябва да те мине ?
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от alfaromeo 145 Покажи съобщение
      съветва хората които се колебаят дали да си купят Alfa Romeo да не се колебаят. Днес се убедих че вървят супер много щом BMW 750 LI не може да ме мине.

Бах маа му човече, попаднал си на извънземен екземпляр.
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

съветва хората които се колебаят дали да си купят Alfa Romeo да не се колебаят. Днес се убедих че вървят супер много щом BMW 750 LI не може да ме мине.
        Пий едно валерянче да се успокоиш малко
        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

От къде дойде този коментар пък сега. И честито за 8с-то.
          1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
          2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
          1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)

Comment

• Налага ми се да сменя на Алфата супорт-а (не съм сигурен дали съм го написа правилно)на нагладките на предна лява гума и ме интересува горе-долу колко струва?
            VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
            Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Пиша малко по неприятен повод,и имам 3 въпроса.
              1. Има ли вариант водния радиатор да е счупен,а този на климатика да е здрав.
              2.Ако е здрав климатичния има ли вариант за монтаж на нов воден без да губи фреона от климатичния ?
              3.От кои мотори радиатори са еднакви с моя (колата от подписа,стария мотор)
              Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
                Налага ми се да сменя на Алфата супорт-а (не съм сигурен дали съм го написа правилно)на нагладките на предна лява гума и ме интересува горе-долу колко струва?
                съпорта!? сигурен ли си че е това.

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
                Пиша малко по неприятен повод,и имам 3 въпроса.
                1. Има ли вариант водния радиатор да е счупен,а този на климатика да е здрав.
                2.Ако е здрав климатичния има ли вариант за монтаж на нов воден без да губи фреона от климатичния ?
                3.От кои мотори радиатори са еднакви с моя (колата от подписа,стария мотор)
                1-да
                2-естествено
                3-от свин спарк
                точка

Comment

• За водния радиатор виж на него дали имаш датчик.Това зависи от модела на ПС-то (2-10-3 или 2-10-4)
                  Почти съм сигурен ,че нямаш датчик на радиатора.
                  От 155 16в също става.
                  Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                  ех.. Малкото КуВе
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                    съпорта!? сигурен ли си че е това.
                    Може би ще се налага и него да сменям, но вече разбрах какви пари е?
                    VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                    Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• миналата зима махнах катализатора и сложих права тръба с едно приятелче,но вече ми писна дасе наслаждавам на звука на двигателя и искам да съм малко по тих,така,че искам заместител,интересува ме някой слагал ли е и колко се е изръсил за него?
                      Alfa Romeo 146 ti
                      16V 1997г

Comment

• Първоначално публикувано от my_power88 Покажи съобщение
                        миналата зима махнах катализатора и сложих права тръба с едно приятелче,но вече ми писна дасе наслаждавам на звука на двигателя и искам да съм малко по тих,така,че искам заместител,интересува ме някой слагал ли е и колко се е изръсил за него?
                        Аз я правих тази процедура миналата година. По спомен беше някъде около 70 лв резонаторното гърне с някаква дюза, която така и не разбрах точно каква работа върши. Всичко с труда ми излезна чист бартер за запушения катализатор.

Comment

• аз моя го продадох и му изядох и изпих паричките и ся ще плащам ,а при теб колега когато си бил с тръбата имаше ли бръмчене и леки вибрации?
                          Alfa Romeo 146 ti
                          16V 1997г

Comment

• Към пичовете с дизели: Имахте ли проблем с паленето днес сутринта?
                            Аз имах
                            Вече съм с чисто нов акумулатор - доста силно върти, обаче не иска да запали.

Има ли вероятност нафтата да ми е замръзнала(сипвам нафта от ОМВ -тази по-скъпата) и как мога да се разбера дали е замръзнала?
                            sigpic
                            Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Не съм слагал тръба. Тази грешка съм я правил на предишната ми кола и шумът беше ужасен. Когато сменихме катализатора най-важното ми условие към майстора беше да не се увеличава шума и смея да твърдя, че няма разлика в нивото му с това гърне.

Comment

• Най-голямата простотия е да се слага просто тръба на мястото на катализатора, но това си е мое мнение, няма нужда да ми скачат 20 човека да ми обясняват, че техните коли са така и нямат проблеми...

Comment

Working...
                                X